Autoconsum.
Descobreix com funciona

¡Aprovecha al máximo la azotea de tu comunidad de vecinos!
Sense inversió inicial i estalviant a la factura de la llum des del primer dia.

Autoconsumo colectivo.

¡Aprovecha al máximo la azotea de tu comunidad de vecinos!
Sin inversión inicial y ahorrando en la factura de la luz desde el primer día.

Libertad energética es decidir tu consumo

Converteix-te en el protagonista de la transició energètica, minimitza la teva factura elèctrica i la teva petjada de carboni mitjançant la instal·lació de panells solars. Podràs oblidar-te de les fluctuacions tarifàries i gaudir d’una energia verda, neta i independent.

Pure CSS3 Tabs
 • Estalviar en la factura de la llum

  Los vecinos que participan aumentan el coeficiente y los gastos comunitarios proporcionalmente a la participación sobre la instalación, que quedarán absorbidos por el ahorro en la factura de la luz.

  La comunidad paga su parte proporcional con el ahorro propio conseguido. L'estalvi pot ser de fins a un 70%, amb una mitjana d'estalvi situada entre el 35% i el 40%.

 • Bonificacions de l'IBI

  Podéis obtener las subvenciones de IBI municipales, deducciones de IRPF estatal según el RD Ley 19/2021 y los Fondos Next Generation. Algunas subvenciones se pueden aplicar incluso a los vecinos disidentes (aquellos que participan solo en el ámbito comunitario).

  Nos encargamos de toda la documentación y trámites necesarios per a la instal·lació del sistema d'autoconsum col·lectiu. Simplificamos el proceso administrativo para los vecinos, ocupándonos de todos los requisitos legales y técnicos.

 • Opcions de finançament a mida

  No cal fer cap inversió per part dels propietaris atès que donem l'oportunitat de finançament. En cas que la propietat i titularitat de la instal·lació sigui de la comunitat, serà aquesta qui assumeixi el deute, i els veïns que participen en la instal·lació aportaran una quota extra a la seva quota mensual de la comunitat.

  A més, amb l'estalvi a la factura de la llum i la bonificació del IBI, la instal·lació s'amortitza en pocs anys.

 • Aprovació i Participació

  Amb resolem, els veïns poden unir-se o abandonar el nostre projecte d'autoconsum en qualsevol moment, gràcies a un sistema legal que agilitza els tràmits i adaptacions necessàries. Ens comprometem a oferir una experiència flexible i sense complicacions, garantint un procés eficient i legal per a tots els canvis en la participació.


  Es necessita majoría simple en instal·lacions tant d’ús comunitari com d’ús privat encara que l'acord comporti la modificació del títol de constitució i dels estatuts o afectin l'estructura o la configuració exterior.
 • Titularitat de la instal·lació

  En general, el propietario de la instalación solar fotovoltaica en un edificio residencial suele ser el comunidad de vecinos mismo, que suele hacer uso del tejado de propiedad compartida para instalar las placas fotovoltaicas. No obstante, se pueden presentar dos escenarios menos comunes:
  • Particular: la titularidad de la instalación es de una persona vecina o una tercera persona.
  • Solidaria: la titularitat és compartida entre les diferents persones titulars dels contractes de llum que es beneficien de la instal·lació fotovoltaica.
 • Producció solar

  Cada instal·lació té una producció diferent, en funció de l'espai disponible, orientació, necessitats energètiques, entre altres característiques. Per conèixer la producció de la teva instal·lació, necessitarem recopilar aquestes dades. Això ens permetrà entendre les necessitats energètiques de la comunitat i avaluar si l'autoconsum col·lectiu és viable

  Amb això, podrem desenvolupar un pressupost detallat que tindrà en compte els costos d'adquisició, instal·lació, manteniment i connexió a la xarxa elèctrica. Aquesta informació ajudarà a tenir una idea clara de les possibilitats i dels recursos econòmics necessaris per dur a terme el projecte.

Te explicamos cómo funciona

Así funciona una instalación de autoconsumo colectivo
en una comunidad de vecinos

Per què optar per l’autoconsum d’energia elèctrica?

Aquí tens algunes raons clau:

Estalvi en la factura elèctrica
Energía renovable,
inesgotable i gratuïta
Participació activa en la transició energètica
Reducció de la dependència de les companyies elèctriques
Poc manteniment de la instal·lació

Guia d’instal·lació de panells solars

Guia d’instal·lació de panells solars

7 passos claus per instal·lar panells solars amb èxit a la teva comunitat de veïns

Artículos

Todos los recursos necesarios para el autoconsumo