Objectiu
Fem una transició energètica justa per tothom

Treu-li profit al terrat de la teva comunitat de veïns!
Sense inversió inicial i estalviant a la factura de la llum des del primer dia.

Fem una transició
energètica justa per tothom

Treu-li profit al teu terrat sense inversió inicial
i estalviant a la factura de la llum des del primer dia.

Per què neix resolem?

En l’any 2023, estem experimentant les conseqüències d’una crisi energètica, evidenciades per la dràstica pujada dels preus de l’energia durant l’últim any i la ressaca del boom del sector de les energies renovables. Aquesta situació es desenvolupa en el marc d’una emergència climàtica contínua, provocada per l’increment d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle a causa de l’activitat humana. Aquesta situació va arribar a un punt crític en 2019 quan les emissions de CO₂ van assolir un rècord històric de 43,1 Gigatones, suposant un augment del 62% des de 1990.

En aquest context, Europa està traçant un camí clar cap a la transició a una energia renovable i de proximitat. Aquesta transició permetrà al continent produir la seva pròpia energia, reduint la dependència dels països exportadors de recursos fòssils. Malgrat que estem al començament d’aquest llarg camí cap a l’Agenda 2030, reconeixem la necessitat d’actuar ara per assolir els nostres objectius.

Dins d’aquest escenari, que és a la vegada desafiador i motivador, emergeix Resolem, un nou actor en la transició energètica. Naixem amb una creença ferma en la necessitat d’un canvi de paradigma, cap a una energia més democràtica i justa. Amb aquesta visió, aspirem a fer de l’energia un vehicle d’empoderament per a la ciutadania, contribuint a la construcció d’un futur més just i saludable per al planeta i per a tots aquells que hi habiten.

“Volem oferir un nou paper a les persones: més actives, més responsables, més participatives i més conscienciades. Convertint així el consumidor en prosumidor, un ciutadà integrat en el mercat de l’energia, conscient que els seus petits canvis són poderosos.

Marc Vila

Co-Fundador, Resolem

Guillermo Stauffacher

Co-Fundador, Resolem

“El consumidor, obté l’energia de la seva pròpia instal·lació fotovoltaica situada al terrat, projecte que nosaltres executem a mida i claus en mà. Estem al seu costat en tot el procés, brindant la informació i assessorament necessaris per sentir-se segurs i preparats per al futur energètic que ens espera.”

El nostre equip

Enginyeria especialitzada
en fotovoltaica

“Fem el que ens agrada i ens agrada el que fem”

Els nostres talents tècnics han rebut formació específica en fotovoltaica i creuen en els nostres valors.

Enginyeria especialitzada
en fotovoltaica

“Fem el que ens agrada i ens agrada el que fem”

Els nostres talents tècnics han rebut formació específica en fotovoltaica i creuen en els nostres valors.

Instal·ladors
amb anys d’experiencia

“Garantia d’instal·lació segura i eficient”

Els instal·ladors de Resolem estan altament capacitats i compromesos amb els alts estàndards de qualitat de cada projecte.

Instal·ladors
amb anys
d’experiencia

“Garantia d’instal·lació segura i eficient”

Els instal·ladors de Resolem estan altament capacitats i compromesos amb els alts estàndards de qualitat de cada projecte.

Els nostres valors

Sostenibilitat

La sostenibilitat és inherent al nostre ADN. Creiem fermament en un canvi de paradigma energètic i aspirem a fer la diferència mitjançant la creació de solucions responsables amb el medi ambient.

Transparència

Sense interessos amagats, som independents a les distribuïdores i comercialitzadores. Sempre oferirem l’opció més honesta i què més s’adapti a les necessitats dels nostres clients.

Proximitat

Disponibles per resoldre qualsevol dubte, parlaràs sempre amb l’expert que portarà el teu projecte d’inici a final. Oblidat de les trucades a centres de contacte!

Compromís

Som una empresa compromesa amb el progrés social i mediambiental. Treballem de manera activa per aportar un impacte positiu a la comunitat i preservar el nostre entorn per a les generacions futures.

Formar part de la nostra comunitat i ajudar a fer-la creixa té premi! (Pròximament)

Emportat fins a 500 € per cada instal·lació

Col·labora en projectes socials, per cada euro que posis, en posarem la mateixa quantitat

No dubtis a saludar-nos!

Estàs per la nostra zona? Vols fer un cafè i comentar el teu projecte?
O si vols treballar amb nosaltres, estarem encantats de conèixer-te.

hola@resolem.com