Autoconsum.
Descobreix com funciona

Treu-li profit al terrat de la teva comunitat de veïns!
Sense inversió inicial i estalviant a la factura de la llum des del primer dia.

En col·laboració amb

Llibertat energètica
és decidir el teu consum

Converteix-te en el protagonista de la transició energètica, minimitza la teva factura elèctrica i la teva petjada de carboni mitjançant la instal·lació de panells solars. Podràs oblidar-te de les fluctuacions tarifàries i gaudir d’una energia verda, neta i independent.

Pure CSS3 Tabs
 • Estalviar en la factura de la llum

  Els veïns que hi participen augmenten el coeficient i les despeses comunitàries proporcionalment a la participació sobre la instal·lació, que quedaran absorbits per l’estalvi en la factura de la llum.

  La comunitat paga la seva part proporcional amb l’estalvi propi aconseguit. L'estalvi pot ser de fins a un 70%, amb una mitjana d'estalvi situada entre el 35% i el 40%.

 • Bonificacions de l'IBI

  Podeu obtenir les subvencions d’IBI municipals, deduccions d’IRPF estatal segons el RD Llei 19/2021 i els Fons Next Generation. Algunes subvencions es poden aplicar fins i tot als veïns dissidents (aquells que participen només en l’àmbit comunitari).

  Ens encarreguem de tota la documentació i tràmits necessaris per a la instal·lació del sistema d'autoconsum col·lectiu. Simplifiquem el procés administratiu per als veïns, ocupant-nos de tots els requisits legals i tècnics.

 • Opcions de finançament a mida

  No cal fer cap inversió per part dels propietaris atès que donem l'oportunitat de finançament. En cas que la propietat i titularitat de la instal·lació sigui de la comunitat, serà aquesta qui assumeixi el deute, i els veïns que participen en la instal·lació aportaran una quota extra a la seva quota mensual de la comunitat.

  A més, amb l'estalvi a la factura de la llum i la bonificació del IBI, la instal·lació s'amortitza en pocs anys.

 • Aprovació i Participació

  Amb resolem, els veïns poden unir-se o abandonar el nostre projecte d'autoconsum en qualsevol moment, gràcies a un sistema legal que agilitza els tràmits i adaptacions necessàries. Ens comprometem a oferir una experiència flexible i sense complicacions, garantint un procés eficient i legal per a tots els canvis en la participació.


  Es necessita majoría simple en instal·lacions tant d’ús comunitari com d’ús privat encara que l'acord comporti la modificació del títol de constitució i dels estatuts o afectin l'estructura o la configuració exterior.
 • Titularitat de la instal·lació

  En general, el propietari de la instal·lació solar fotovoltaica en un edifici residencial sol ser la comunitat de veïns mateixa, que acostuma a fer servir el terrat de propietat compartida per instal·lar les plaques fotovoltaiques. No obstant això, es poden presentar dos escenaris menys comuns:
  • Particular: la titularitat de la instal·lació és d’una persona veïna o una tercera persona.
  • Solidària: la titularitat és compartida entre les diferents persones titulars dels contractes de llum que es beneficien de la instal·lació fotovoltaica.
 • Producció solar

  Cada instal·lació té una producció diferent, en funció de l'espai disponible, orientació, necessitats energètiques, entre altres característiques. Per conèixer la producció de la teva instal·lació, necessitarem recopilar aquestes dades. Això ens permetrà entendre les necessitats energètiques de la comunitat i avaluar si l'autoconsum col·lectiu és viable

  Amb això, podrem desenvolupar un pressupost detallat que tindrà en compte els costos d'adquisició, instal·lació, manteniment i connexió a la xarxa elèctrica. Aquesta informació ajudarà a tenir una idea clara de les possibilitats i dels recursos econòmics necessaris per dur a terme el projecte.

Així funciona una instal·lació
en una comunitat de veïns

Per què optar per
l’autoconsum d’energia elèctrica?

Aquí tens algunes raons clau:

Estalvi en la factura elèctrica
Energía renovable,
inesgotable i gratuïta
Participació activa en la transició energètica
Reducció de la dependència de les companyies elèctriques
Poc manteniment de la instal·lació

Tecnología intuitiva
per entendre els teus consums,

de manera estranyment sencilla

Brindem tecnologia sofisticada i intuïtiva a les famílies. Això significa maximitzar l’eficiència energètica i menys despeses innecessàries per a les seves llars. Els nostres consells i seguiment t’ajudarà a tenir un habitatge més sostenible.

 • Integració fácil y flexible
 • Sense hardware addicional. Estem integrats amb la xarxa elèctrica.

 • ‍Traduïm la ingent quantitat de dades en informació útil per a tu.

Guia d’instal·lació
de panells solars

7 passos claus per instal·lar panells solars amb èxit a la teva comunitat de veïns

Articles,
tots els recursos necessaris per a l’autoconsum

Comença avui a generar la teva pròpia energia renovable,
de manera estranyment sencilla

Comença avui a generar la teva pròpia energia renovable. Estem al teu costat en totes les fases, amb suport expert per a assessorar als veïns de manera transparent. Veu com el futur dels energia cobra vida.